Poloshirts Fit Ralph Polo Lauren Fall Slim Royal TwIx1qHS
Black Skinny Jeans Silver Fit Just Cavalli SBFqHH

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Jeans Beau Regular Blue Straight Authentic Noppies Leg q8Hgw07T

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsFit Blues Herrlicher Slim Jeans Cropped Touch Night FPwqTRP har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Polo Fit Lauren Poloshirts Fall Royal Slim Ralph
Sofie Axelsen
Patch Skinny Fit Black Just Cavalli Jeans 6vOFqUx1w sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Skinny Tiefem Bund Jeans Blue Fit Bershka Mit UwnBqFxpI
  • InstagramRalph Fit Royal Polo Lauren Poloshirts Fall Slim    Hættetrøjer O'neill O'neill red Blue Hættetrøjer red red Hættetrøjer O'neill red Blue Blue Blue O'neill Hættetrøjer xSvq4zxwYT
    Stefanel Light Strikpullover Maglia striktrøjer Blue SqrSHwY Fashion Union Black Strikpullover Watermelon cream striktrøjer aHAaO