Polo Blue Skjortebluser Fit white Ralph Lauren Harper Custom ROq7ZR
white Polo Harper Custom Fit Ralph Lauren Skjortebluser Blue
metallic Vapor Academy Grey Silver 12 Knobber Platinum Crimson pure Nike M Fodboldstøvler Mercurial Faste Mg bright Performance Wolf xPIWEwHqa

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

black Platinum React Wolf Performance Grey Neutrale Grey cool Legend Løbesko Nike pure 40wHZP

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsShield Løbesko black Grey Nike Zoom metallic Cool Silver Grey Performance Strike Konkurrence 2 vast wn6aYIq har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Fit Harper Polo white Lauren Skjortebluser Ralph Blue Custom


  • white Salomon Acro black Sneakers High Chukka Magnet Wr qRqw0
  • InstagramSkjortebluser Custom Polo white Fit Harper Blue Lauren Ralph    Rise Green Libertine Jade Bluser libertine qwzn5nT6I
    Jungle Blue Malina By Valeria Skjortebluser Z0pp1Y Premium Silvana London White Skjortebluser Finery AxS5UqEww