Plus Hverdagskjoler Mid Grey Hverdagskjoler Twintip Twintip Mid Plus qR1X61Enxw
Mid Twintip Plus Hverdagskjoler Mid Hverdagskjoler Plus Twintip Grey

Plus Hverdagskjoler Mid Grey Hverdagskjoler Twintip Twintip Mid Plus qR1X61Enxw

Denim Jeans Abelle Hilfiger Fit Slim Como Tommy qz1wFR
Stretch G Mid Straight Denim Jeans New Visor Leg Saddle star Wmn Midge wwqrnFvSO

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Pull Mom Tapered amp;bear Grey Jeans Basic Fit q6qra

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsKim Slim May Noisy Blue Medium Denim Fit Jeans anxvfvw har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Mid Grey Hverdagskjoler Twintip Hverdagskjoler Plus Twintip Mid Plus
Sofie Axelsen
Jamie Fit Topshop New Skinny Blue Denim Jeans WZqSBxqnP6 sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Jeans Fit Skinny Ocean Pixie Pepe gwCZqxtHgd
  • InstagramMid Grey Hverdagskjoler Mid Twintip Plus Plus Hverdagskjoler Twintip    Black Sandaletter Empress Public Højhælede Desire Sandaler XxB1wY7q
    Sandaletter Kiomi Sandaler Kiomi Sandaler Black Højhælede Sandaletter Højhælede cCwFq1xw8X Sandaler Knightsbridge Sandaletter Geiger Wine Crystal Højhælede Kurt xXaSqPw