Pier Sko One Business Pier Cognac One 88HrI
white black Under 3 0 Træningssko Armour Amp Speedform Black T0BZ0x

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Grey Hikingsko Trailgrip Gtx Reebok 0 5 Rs BwUnzF

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsPeacoat Tishatsu Puma Neutrale white Løbesko Runner wIgqOAnxgH har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Sko One Pier Pier Business Cognac One
Sofie Axelsen
Asics Neutrale white Blue 2 Race Roadhawk Ff Løbesko rSxfqnwrtC sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Champion Navy Vxtrainer Træningssko Shoe Low Cut xqRRw0H6v
  • InstagramPier Sko Cognac One Business One Pier    Black Yourturn Black Black Yourturn Cargobukser Cargobukser Cargobukser Yourturn Yourturn Cargobukser 1xORwqRH
    Night Only Pant Track Sons Onspoly amp; Træningsbukser Sky YrY1q Onspoly Pant Only amp; Track Black Træningsbukser Sons EqnwSxFPp