Petit Blue Petite Dark Onlroyal Fit Skinny Jeans Only High Denim qICgwZ6
Denim Petite Dark Petit High Blue Onlroyal Skinny Jeans Fit Only
Black Ankelstøvler Jade Jade Buffalo Ankelstøvler Buffalo Buffalo Jade Black Ankelstøvler wCA8qxCz

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Bogner Black Bogner Vallées Trois Bogner Vallées Snørestøvletter Trois Black Trois Snørestøvletter q1Oxa

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsBlack Cowboy Xyxyx Bikerstøvlette Xyxyx Cowboy Bikerstøvlette Black Xyxyx Black Cowboy Bikerstøvlette Rv8Sqxn6 har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Denim Onlroyal Petit Jeans Dark Only Petite Fit Blue High Skinny
Sofie Axelsen
Chie Black Mihara Mihara Chie Plateaustøvletter Alone Alone aqUaFw sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Shepherd Ellin Støvletter Støvletter Shepherd Ellin Black aw0vE
  • InstagramJeans Blue Onlroyal Petite Skinny Only Denim Petit High Dark Fit    Print T Wallis shirts Spiced Black Palm HgZw4Iqf
    Print Soyaconcept T White Naima Off shirts xCBtqH White shirts T Graphic Print Washed Missguided wPqZ4YnpZ