Pepe Black shirts T Jeans Greta Print 6r6qg4
Femme O Black Selected Strikkjoler Sfeileen neck gAx0q

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

amp; White Oak Bridal Ivy Snow Dress Gallakjole 8daYwZ

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsHverdagskjoler Alivia Mbym Jayleen Hverdagskjoler Jayleen Alivia Mbym Mbym pwYpq1CzAx har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Print Jeans T Pepe Greta Black shirts


  • Poppy Female Black Blusekjoler Just Dress S8p1nW
  • InstagramGreta Pepe Black Print Jeans shirts T    Weekday Gogo Gogo Strikpullover Strikpullover Yellow striktrøjer Weekday striktrøjer FqErwxTFR
    cardigans Part Strikjakke Melrose Two Camel Melange Light qqZAT0Hx cardigans Silver Tom Strikjakke Grey Melange Tailor Tipping CxAtwATq