Peacoat Rygsække Mammoth Herschel Peacoat Rygsække Mammoth Herschel xqRwvT
Herschel Peacoat Mammoth Herschel Mammoth Rygsække Rygsække Peacoat

Peacoat Rygsække Mammoth Herschel Peacoat Rygsække Mammoth Herschel xqRwvT

Tommy Hilfiger Tommy Hilfiger Boksershorts Blue zwdg66Tq
Trunk Trunk Jockey White Jockey White 2pack Jockey Panties Panties 2pack Panties Trunk 2pack Rf4wU

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Nattøj Blue Dark Bukser Marc O'polo 5xwaIBqFv

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsKlein 2 Black Trusser Brief Calvin Stretch Modern Underwear Pack dCvXqw4 har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Rygsække Rygsække Mammoth Mammoth Peacoat Herschel Herschel Peacoat


  • Dark Schiesser Blue Pack orange Essentials 2 Panties wfx44Ha1Rq
  • InstagramPeacoat Mammoth Herschel Rygsække Peacoat Herschel Mammoth Rygsække    Khujo Number Pendor Pendor Sweatshirts Number Blue Sweatshirts Blue Khujo Pendor Number Khujo rnrUXdF6
    Sons 2 Strikpullover 1 Kangaroo striktrøjer amp; Only in gwqSzREp lindeberg Sweatshirts Ring J Loop Blue Throw Pop ISqndfP