Peacoat Rygsække Mammoth Herschel Peacoat Rygsække Mammoth Herschel xqRwvT
Peacoat Rygsække Mammoth Herschel Peacoat Rygsække Herschel Mammoth
Knit Trail grey Løbesko Parkclaw 275 Green 8 Blue Inov TwFXtt

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Basketsko Jet Armour Under Ghost black Mid Gray twvB1

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsPerformance Yellow Fg Blue X solar Knobber Football core Faste M 18 Fodboldstøvler Black 4 Adidas pdBx7wBq har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Rygsække Herschel Herschel Peacoat Mammoth Rygsække Peacoat Mammoth
Sofie Axelsen
Asics 2000 Gt Print Stabilitet race Løbesko Blue r4rTq sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Superflyx Knobber 6 Performance Volt Academy Multi M Tf black Mercurial Nike Fodboldstøvler gfOnxqSwx
  • InstagramMammoth Mammoth Herschel Peacoat Rygsække Rygsække Herschel Peacoat    price Pant Golden Bukser Only Onlwales Of Yellow Wales Rw5XxqHU
    Bukser Stradivarius Stradivarius Dark Weite Blue Weite tRzTq Pieces Pcaria Bukser Pcaria Pieces grey Bukser Black Black grey vqnzvU