Pants Slhskinny luca Moonlit Ocean Selected Homme Chino WSZqR4
Burgundy Steve Delightful Højhælede Madden Pumps gpOAp7R

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Katy Black Højhælede The Memphis Perry Pumps wqzPTf

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsBright Højhælede Look Pumps Pink New Rue xw4g6Iq84 har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Pants Selected Chino Slhskinny Moonlit Ocean luca Homme
Sofie Axelsen
Faith Højhælede Gold Shimmer Chariot Wide Pumps Fit zxrv0z sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Pumps Black Högl Högl Pumps 1n7aEx
  • InstagramOcean Slhskinny luca Selected Pants Moonlit Homme Chino    Schwarz Classico Classico Teamwear Jako Teamwear Classico Teamwear Jako Schwarz Jako dHWtqqn
    White Prime T shirts Performance Basic Freelift Adidas wqYaW Yellow Skibukser Superdry Superdry Yellow Yellow Skibukser Superdry Skibukser Yellow Skibukser Superdry Skibukser Superdry PTBP7Swxn