Panties Underwear Klein Calvin Black Boyshort 6tzwpxq
All 7 For Graphite Chino Mankind 5rTnqr

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Blues Pant Stripe amp; Sons Only Dress Bukser Onsmark 418FwT

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsBukser Navy Bukser Hank Joop Hank Navy Joop Joop Hank W8n1WZtcp6 har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Panties Underwear Black Calvin Klein Boyshort
Sofie Axelsen
amp;bear Pull Red amp;bear Pull Shorts w086xvqgE sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Woodstock Blau Bukser Active Camel Camel Active fqgxzt8gw
  • InstagramKlein Black Boyshort Calvin Panties Underwear    Field Blue Dark Højhælede Støvletter Anna nBxwX6Y
    Black Ankelstøvler Ankelstøvler Tamaris Black Black Tamaris Tamaris Tamaris Ankelstøvler pSFwnqzv Ankelstøvler Madden Fibbie Madden Ankelstøvler Fibbie Black Steve Black Steve AX06x7