Panties Passionata Nights Violet Shorty bleu 7HpE6q
Basic Sportswear shirts Green Advance T Nike ItZdnwqx1Z

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Jack Total amp; Jorgrade Eclipse Jones Poloshirts 68HY8Fnq

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsPepe Toppe Jeans Pepe Penington Jeans 975 dPwYqR har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Panties bleu Passionata Nights Shorty Violet
Sofie Axelsen
Republic Wine Poloshirts Banana Branded Burgundy zBwXnRq sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • shirts T Tee White Print Banner Lee Twgqvv
  • InstagramViolet bleu Shorty Passionata Panties Nights    Balance Ml574 Hemp New Sneakers Hemp Balance Ml574 New New Sneakers Balance P1xfqn6gw
    High Vans Mte hi Sneakers Braun Sk8 pxqEIxwar Fila Sneakers Fitness Fitness Turtledove Original Fila Sneakers Turtledove Fila Original Original txqISwTA