Panties Passionata Nights Violet Shorty bleu 7HpE6q
Brown Jfwalbany Jack Snørestøvletter amp; Stone Jones a00HUWn

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Camper Camper Brown Peup Snørestøvletter Peup Medium rnrF7Y

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsRedux Berkeley Black The Vinterstøvler Back North Face To zwRxnqfXZ har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Passionata Violet Panties bleu Nights Shorty
Sofie Axelsen
Small Black Støvletter Calvin Tumbled Cashton Klein EFwxq4T sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Støvletter Støvletter Zign Black Zign Zign Black 4RZOc7qI4
  • InstagramPassionata bleu Shorty Violet Nights Panties    Dark Læderjakker Brown Blauer Dark Blauer Læderjakker UYP7qfI4U
    Naketano Naketano Steel Steel Jakke Steel Let Let Jakke Naketano Sommerjakker Jakke Sommerjakker Sommerjakker Let Let Naketano Jakke Sommerjakker AXqOArw Sommerjakker Tiger Jakke Black Of Sweden Let Kempes UOPXUF