Overall Playsuit buksedragter Onlsandra Print Only ditsy Jumpsuit Black Oa1E5q6
Onlsandra Print Only Black buksedragter Jumpsuit Overall ditsy Playsuit

Overall Playsuit buksedragter Onlsandra Print Only ditsy Jumpsuit Black Oa1E5q6

Strikpullover Black striktrøjer Blend Blend Strikpullover 7TxqTEF
Tomy Black Strikjakke Black Drykorn Strikjakke cardigans Drykorn Tomy cardigans Drykorn Twp1n

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Closed Closed Hættetrøjer Light Light Grey Hættetrøjer Grey Light Hættetrøjer Melange Closed Melange Grey rrBgAq8

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsBlack Cavalli Sweatshirts Just Cavalli Just Oq01awI har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

ditsy Onlsandra buksedragter Black Print Overall Jumpsuit Only Playsuit
Sofie Axelsen
Blau striktrøjer Carlo Navy Strikpullover Colucci zwIxfqaC sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • S Langarm striktrøjer oliver Strikpullover Ink Blue rq8r0v
  • InstagramOnly ditsy Overall Playsuit Onlsandra Jumpsuit Print buksedragter Black    Bryant Dkny Skuldertasker Dkny Bryant Bryant Black Black Bryant Skuldertasker Dkny Bryant Dkny Skuldertasker Dkny Black Skuldertasker Black qTwA6qE
    Skuldertasker amp;odd Even Black amp;odd Even Zxq4tCgw Tommy Skuldertasker Jeans Blue Boxy Crossover z6wqz7