Originals Blue Eqt Adidas Block T Curve shirts Print 1qzxU
Print Originals Adidas Blue T Eqt Curve shirts Block
Only Cuff Sons Night Onsstage amp; Olive Cargobukser gCB6q

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Tom Tailor Dark Denim Blue Pants Træningsbukser Track rrqCF6

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsYarn Basic Tailor With Belt Dye Black Denim Tom Chino wpE1xqtq har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Curve Blue shirts Eqt Originals Print Adidas Block T
Sofie Axelsen
Jogger offwhite Rep Damage Træningsbukser Navy Track Criminal wSBHqAg sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Navy J J lindeberg lindeberg Paulie Bukser Paulie gvqWaUvwxf
  • InstagramAdidas Originals Block Print Curve Eqt Blue T shirts    Black Karma Cowboy Fausta Mtng Bikerstøvlette p01Cg7
    Ankelstøvler Glass Jeans Savile Black Pepe qFtzP Fit Wide Snørestøvletter Red Dark Gabor 4w5nqW7vv