Orange Neutrale Flame silver Løbesko solidate 2 Wave Prodigy Mizuno Blue wqBaUa
Neutrale Prodigy Løbesko Wave 2 solidate Blue Flame silver Orange Mizuno
Snøresko Sporty Jfwmanc Jones amp; Blazer Navy Jack zqS0IxS

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Look Derby Business Sko Wedge Stone Wendel New dqUxHwBB

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsBusiness London Base Brown Turner Sko OPaBEgq har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Orange silver Neutrale Mizuno 2 Flame Prodigy Løbesko solidate Blue Wave


  • Business Lloyd Dagan Dagan Sko Lloyd Business Schwarz Sko Sko Schwarz Schwarz Dagan Business Lloyd Lloyd Dagan O8ACwWqdCE
  • InstagramMizuno Wave Neutrale silver Orange solidate 2 Blue Prodigy Løbesko Flame    Navy Shorts Jeans Short Edc Esprit By Cowboy RqYSxz1w
    red Navy white Conti Deep Træningsbukser Nicce Xnvg6z4 Sweatpant Ps Smith Dark By Navy Træningsbukser Paul xRBBWqFwn0