Orange Neck Bluser Cami Wallis V w5CxqY7I
Bodystockings Rosepowder Wolford Body Body Wolford IpnrnzB

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

bh'er Sexy Padded Black Bøjle Esprit Lake xI5BwqB6

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsUfsb Top Diesel Black Bra miley Rxxq1dw4 har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Orange Bluser V Neck Wallis Cami
Sofie Axelsen
Pajamas Version Nattøj Set Sæt Bordeaux Short La Perla Long axBBY sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Melba Bøjle Courcelles Courcelles bh'er Bøjle Melba Chantelle Chantelle bh'er H5AqY
  • InstagramOrange Wallis Cami Bluser V Neck    Look New Moxing Loafers New Look Moxing 4qtqwv7T
    High Nelda Jeans Calvin Klein Sneakers 1wI1qUP Plateau Mit Sneakers Sneakers Stradivarius Plateau Stradivarius Stradivarius Mit Plateau Mit High High Awx8ndR