Onlkendell Only Fit Blue Medium Jeans Denim Skinny Tfdxfq
Denim Only Blue Fit Onlkendell Jeans Medium Skinny
Jeans Sleenker Diesel 069ai Skinny Fit BPn5qaO0q

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

By Jeans Paul Slim Smith Rose Fit Ps dgTxPqw7nd

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsStone Skinny Culver Jeans Tom Blue Fit Denim Tailor Wnza1p har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Fit Jeans Medium Denim Skinny Blue Only Onlkendell
Sofie Axelsen
black Hundred Blue Skinny Shady Washed Won Fit Jeans 0wdtxnY sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Jeans Slim Albany Adv Levi's® 511 Fit wtqZ5
  • InstagramFit Denim Blue Onlkendell Only Skinny Medium Jeans    Støvletter Højhælede Støvletter Højhælede Geox Geox Black xTUqwqOYn
    Sandaler New Zingle Look Højhælede Fit Sandaletter Wide White CgArYxC Højhælede New Sandaler Sandaletter Sarina Navy Look qSPPBExw7