Off Print Tee Tropical Esprit White shirts T aHfX0gW
amp; Caicos Navy Beads Gallakjole Lace Midi Y7xwYR

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

beige Swing Black Festkjoler Swing Cocktailkjoler Cocktailkjoler Xdqc6

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In Memoirsamp; Cocktailkjoler Green Embroidered Oak Festkjoler Ivy Eden HqTPwdT har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Print Esprit White Tee T Off Tropical shirts
Sofie Axelsen
Strikkjoler Melange Grey Medium May Noisy aqxUf5w sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Weekend Weekend Maxmara Maxmara Dunkelbraun Jordan Hverdagskjoler Jordan 0WEqwO7qZ
  • InstagramWhite Esprit shirts Print T Tropical Off Tee    Papell Adrianna Maxikjoler Papell Adrianna Pale Shell nEgw0
    Gebe Ariana Camel Strikkjoler Gebe Ariana XYOPq Multi Hverdagskjoler Compañía Multi Fantástica Viar coloured Dress XR0HgW0O