Navy shirts Tee Superdry Vintage Eclipse Logo T Print Tri X8XOAZxq
Superdry Tee Print Vintage Tri shirts Eclipse Navy Logo T
Grey Pipting Contrast Golden Træningsbukser Equation 1wxaIa

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Selected Jeans Short Homme Cowboy Grey Shorts wrAwFq54

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsPant Træningsbukser Star Track Chevron Converse Shoreline Blue tHwIW har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Navy T Eclipse Logo Vintage Tri Print Superdry shirts Tee
Sofie Axelsen
Soda amp; Shorts Scotch amp; Soda Night Shorts Scotch wxpFXUFqB sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Chino Massimo Beige Massimo Chino Beige Beige Chino Massimo Dutti Massimo Dutti Dutti UwndWU
  • InstagramLogo Print Vintage Navy Eclipse shirts Tri T Superdry Tee    Beanie Performance Adidas Black Mufc Huer 4E0wwZAdq
    Undertrøjer Tee Baselayer Liga Electric Puma Blue Lemonade tqw6CR grey white Tech Performance Real Adidas Caps Onix xwqSvCaA