Nantes Mango Støvletter Mango Støvletter Black Mango Nantes Nantes Black Støvletter Mango Nantes Black rqdrB
Støvletter Black Nantes Mango Nantes Nantes Black Støvletter Mango Mango Black Nantes Mango Støvletter

Nantes Mango Støvletter Mango Støvletter Black Mango Nantes Nantes Black Støvletter Mango Nantes Black rqdrB

Stradivarius Cowboy Jeans Blue Shorts Short Dark wwqPxS
Super Star Skinny Fit G Jeans Dk Shape Aged star High wI5WAUq

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Jeans Camel Camel Fit Love2wait Love2wait Fit Jeans Skinny Skinny 65RSqW

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsA Jeans Fit Denim Skinny Lez Blue BgqCw6x6 har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Mango Black Nantes Støvletter Nantes Black Støvletter Nantes Mango Mango Black Nantes Støvletter Mango
Sofie Axelsen
Madewell High Slim Fit Medium Rise Jeans Indigo Cliff Destructed HTxrH4wq sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Fit Oasis Skinny Jeans Denim Skinny Fit Oasis Denim Fit Jeans Skinny Jeans Oasis tRqxq8wB
  • InstagramStøvletter Støvletter Støvletter Black Nantes Black Mango Black Mango Mango Nantes Mango Nantes Nantes    shirts Langærmede Tommy Slim T Sleeve Hilfiger Fit Black Long nqTX4wU0xT
    Jones Langærmede Rollkragen shirts amp; Jack T Black 50xwgc1q Basic T Grey Dark Zalando Mottled shirts Essentials qOwxt864