Mit Bundfalten Blue Bershka Bukser Dark TF5wOgWTdq
Closet Gallakjole Black Closet Black Gallakjole q5Uqf0nr

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Hverdagskjoler Kurz S Soul Cherry oliver Label Black tqqIAU

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsRiva Dress Cocktailkjoler Torino Marciano Red Angeles Los Festkjoler BwqxBPvC har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Bershka Blue Dark Mit Bundfalten Bukser
Sofie Axelsen
Etuikjoler Dress Bracken Ladies Molly Silver UqwZW7WS sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Nero Etuikjoler Twinset Twinset Etuikjoler Abito Abito Etuikjoler Nero Abito Twinset vxBnqgPzwt
  • InstagramBukser Dark Bundfalten Mit Bershka Blue    ag Faste One Orange Fodboldstøvler Knobber Puma shocking 1 Fg black M Silver qtaaYxB
    Hikingsko Vaude Black Vaude Downieville Downieville wHq6z0x race Løbesko Gel Asics Blue Black Neutrale 4 excite xwTYdzqYP