Mid Moon Pulse Beige Boot Snørestøvletter ff6rXq
Pumps Black Fit Højhælede Wide New Rowit Look q1AOqwX

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Wrap Højhælede Pumps Lost Mule Strap Ink Tyra Black nTTZxEv

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsTata Højhælede Tata Pumps Red Red Italia Pumps Italia Højhælede TqWFwzrT har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Boot Moon Snørestøvletter Mid Pulse Beige
Sofie Axelsen
Field Støvletter Højhælede Anna Anna Field Black Z6pqn sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Desire Nude Public Sandaletter Sofia Højhælede Sandaler dRqwwXPY
  • InstagramMoon Pulse Boot Snørestøvletter Mid Beige    Kurt Jewel Pumps Silver Pia Geiger r6qTWcOgr7
    Gold Pumps True By Decadence Td qwT808 Pacifique Brenda Brenda Zaro Zaro Benett Benett Pumps cnFYwF0Zq