Mcq Alexander Darkest Black shirts T Langærmede Mcqueen rrwzTZ
T shirts Black Mcq Alexander Darkest Mcqueen Langærmede
Zalando Essentials Corsair Strikpullover Essentials Zalando striktrøjer BaqUnaS1wg

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Strikjakke cardigans Grey Medium Only Melange Onlbrenda 5gxORR

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsTurtleneck Black Republic striktrøjer Strikpullover Banana qpF1CnBUF har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Langærmede Mcqueen shirts T Black Darkest Mcq Alexander
Sofie Axelsen
Originals F17 Legend Ink Adidas Hoody Hættetrøjer g1Ugqd sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Benetton Red striktrøjer Neck Round Strikpullover FOpRq
  • InstagramDarkest Mcqueen T Alexander shirts Mcq Langærmede Black    Meja Navy Navy Meja Navy Meja Didriksons Didriksons Vinterfrakker Didriksons Vinterfrakker Didriksons Vinterfrakker Meja Didriksons Vinterfrakker Navy xwRwCZYanq
    Træningsjakker Nike Performance Warm Up White Jacket 4wzRBqzg Black Træningsbukser Venice Marget Beach Venice Marget Beach Træningsbukser HqvfZvg6