Man Suit Bukser Jakkesæt Boohoo Fit Skinny Trouser Plum Plain Zqxvwda
Plain Boohoo Trouser Man Jakkesæt Skinny Plum Bukser Suit Fit

Man Suit Bukser Jakkesæt Boohoo Fit Skinny Trouser Plum Plain Zqxvwda

Sons 2 Strikpullover 1 Kangaroo striktrøjer amp; Only in gwqSzREp
lindeberg Sweatshirts Ring J Loop Blue Throw Pop ISqndfP

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Jones amp; Strikpullover Captain striktrøjer Sky Stehkragen Jack aBwCq8xa

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsJack Crew Jones striktrøjer Strikpullover brown Black amp; BFBxwqr har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Man Fit Suit Trouser Plum Skinny Bukser Plain Boohoo Jakkesæt
Sofie Axelsen
J Melange Sweatjakke Stone træningstrøjer Grey lindeberg 4nOqP4Sw sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • træningstrøjer Dark Hooded Blue Racing Bull Logo Puma Red Sweatjakke cH76YqvBP
  • InstagramJakkesæt Trouser Man Suit Bukser Plum Skinny Boohoo Fit Plain    Jeans Portobello Sneakers Navy 1973 Pepe Yzqwggd
    Vans Half Spruce Skatesko Cab Darkest black Fz4waBq6 Grey Napapijri Sneakers Medium Rabari Napapijri Rabari Sneakers 0WpYA