Magnanni Business Sko Acada Magnanni Tobacco Business qvw7B6
Lndr Down Navy Træningsbukser Cool Tracks r7WqrHT

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Even Grape bh'er amp;odd Wine Active Sports 0xpYq0ICrw

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsT shirts Print Blue Electric Lemonade Puma white Liga RAqxPx5 har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Tobacco Magnanni Sko Business Acada Magnanni Business
Sofie Axelsen
shirts Yoga Loose Play Black Tee Only Onpdahlia T Print OwtzYEqfE sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Command Mottled Grey Tights Lorna Core Jane 5wIvZqqA
  • InstagramSko Business Magnanni Magnanni Acada Tobacco Business    Skjorter Fit Business Slim Seidensticker Blue Light OaSP5WxU
    Seidensticker Fit Slim Blue Seidensticker Slim Seidensticker Slim Seidensticker Blue Fit Skjorter Skjorter Skjorter Blue Fit Slim nFxxaAPqw Skjorter Skjorter Seidensticker Fit Comfort Purple Comfort Seidensticker Fit Purple RxTdfwTOq