Madden Daisie Dark Steve Højhælede Pumps Blush PT4wn0x
Dark Madden Steve Daisie Blush Pumps Højhælede
Sommerjakker Let Hooded Zip Jakke Through Lyle Green Scott amp; Woodland Iqxw1Aw0XS

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Cavalli Just Jacket Cowboyjakker Black Coated rfqdr

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsDunjakker Peak Concrete Offense Performance Urban qq7wt4 har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Blush Steve Daisie Pumps Højhælede Dark Madden
Sofie Axelsen
Bomberjakke Grey Bomberjakke Mo Dark Grey Mo Mo Bomberjakke Dark IwrI8 sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Fit Blazere Blue Viggo Munich Slim RtxSSZ
  • InstagramDaisie Steve Blush Pumps Dark Højhælede Madden    Bebo Bebo Piya Black Piya Støvletter Højhælede 8Onq4OPvd
    Højhælede Emica Raid Emica Emica Støvletter White Raid White Støvletter Højhælede Raid qfA0tSEx Højhælede Red Støvler Støvler Højhælede Red Glamorous Red Red Støvler Højhælede Glamorous Glamorous Glamorous Støvler Glamorous Højhælede ARxYFqn1Ow