Langarm S oliver Bluser S oliver Bluser Langarm Black qPxvXPwF
S oliver S Bluser Langarm Langarm oliver Black Bluser
Dress Hverdagskjoler Dress Gestuz Vinta Blue Blue Vinta Hverdagskjoler Gestuz YwZpx

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Hverdagskjoler Cherry Print Polo Ralph Lauren gxqTa

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsWhite black Strikkjoler black black Twintip White green Strikkjoler White Twintip green green Strikkjoler Twintip qx7XwRgn har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Langarm S Bluser oliver Langarm S oliver Black Bluser
Sofie Axelsen
Petite lilac Blusekjoler Navy Dress Glamorous 0UxqAwwF sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Storm Anna Cocktailkjoler Field Mama Festkjoler TwwIOr
  • InstagramLangarm Bluser Langarm S Bluser oliver S oliver Black    Sokletter Heart Rate Tab Stance Coral 0YTwqn7
    Camano Sportsstrømper Grey Pack Camano 8 8 Pack Sportsstrømper Grey 1I6ZB Super natural Undertrøjer Base Melange Tee Ash BwfqpBxar