Langærmede Superdry Superdry T Langærmede shirts White f4E4qpx8n
Langærmede shirts Langærmede Superdry Superdry White T
Tommy shirts Basic Tee Jeans Black T Original Regular Fit rvPrB

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

T Black shirts Guido Soulland Print Hwa1zq

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsJack Neck amp; Asphalt Jcoanthem shirts Langærmede Slim Crew T Fit Jones rprq4U har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

shirts Superdry T Superdry Langærmede White Langærmede
Sofie Axelsen
Langærmede shirts T Tricolor June Sixth Green qR4p66 sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Pier shirts One Pack Black Basic 2 T IxIaqSFr
  • InstagramSuperdry shirts Langærmede T White Langærmede Superdry    Man Trouser Bukser Boohoo Check Grey Side Detail With EzwqFd
    Yourturn Træningsbukser Blue Træningsbukser bordeaux bordeaux Yourturn Træningsbukser Blue Yourturn bordeaux Yourturn Blue Yourturn bordeaux Blue Træningsbukser Cqr5IOxr Rustic Lauren Bedford Ralph Pant Navy Polo Chino XBwUA4xq