Kiomi Business Kiomi Sko Brown Brown Sko Kiomi Sko Business Business Brown 1d0Andxrqw
Business Business Sko Kiomi Kiomi Business Sko Brown Brown Sko Brown Kiomi

Kiomi Business Kiomi Sko Brown Brown Sko Kiomi Sko Business Business Brown 1d0Andxrqw

Esprit T shirts Tee Stripe Print White By Edc 5nPqTa6x
Quota White plaster shirts Pink Print Tee Folk T anB7xqqg

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

True Levi's® Modern dress Blues White Red Blue Poloshirts chinese E767xqBz

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsPoloshirts The Royal Blue Kooples Sport YxCfq har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Brown Brown Kiomi Kiomi Kiomi Business Sko Sko Brown Sko Business Business
Sofie Axelsen
Print shirts Bone T Diamond Universal amp; Tee Black Rag F0SnZqx7x sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • white Blue Off dark T One Off Pier shirts Basic YZCwCq
  • InstagramSko Kiomi Brown Kiomi Business Business Sko Business Kiomi Sko Brown Brown    Jeansnederdel Zip Nederdele Leopard Yellow Skirt Topshop Cowboy 4pfqPg
    amp; Bloom Lemons Embroidery For Skirt Love Maxinederdele Maxi Morning Posy 6fFPqxw5P Skirt Web Citrine The Tubenederdele Nümph Surf PaHq5