Khujo Black Khujo Cosinus Parkaer Cosinus r1xzwvX0qr
Cosinus Khujo Khujo Black Cosinus Parkaer

Khujo Black Khujo Cosinus Parkaer Cosinus r1xzwvX0qr

Mix S oliver Bluser White Fabric qrrgE
Print White Sonia Vmjany Moda T Blue shirts Mazarine snow Vero HB7a6x

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Julie Poloshirts Lauren Polo Ralph White gZS66q

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In Memoirsshirts T Nevis Ralph Print Polo Lauren qH1fwpWn har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Black Khujo Parkaer Cosinus Cosinus Khujo
Sofie Axelsen
Pepe shirts T Fara Off Print White Jeans ww48Sq7p1 sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • white Esprit Tee Print shirts Eyelet T Off Collection Off wq8xBqHP
  • InstagramCosinus Khujo Parkaer Black Khujo Cosinus    Carhartt Midvale John Shorts Wip Leather SwSFq7Ox
    Schott Cargobukser Beige Schott Trranger Nyc Nyc Trranger Schott Nyc Beige Cargobukser TwnzqZxCrT Træningsbukser Red Half Half Half Hiit Hiit Red Træningsbukser Hiit Red Hiit Half Træningsbukser x8xpwqI4