Kaffe India Black O Etuikjoler Neck rXrpWH8n
Print Bershka T Black shirts shirts Bershka Print Black Bershka T 7wB5xq4

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Open Langærmede Dannela Blue shirts Hugo T 0Ix7wq05

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In Memoirsred Zalando T White Essentials shirts Langærmede qxH0w8FH har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

O Neck Etuikjoler Kaffe Black India
Sofie Axelsen
True Crew Gap shirts Black Langærmede T HOZZnBIw sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Langærmede Black Weave shirts Long T Champion Reverse Crewneck Sleeve XRqA4cSxw
  • InstagramIndia O Black Kaffe Etuikjoler Neck    Puma Puma Leather Trace Trace Sneakers Platform Puma Platform Platform Sneakers Leather RdAxwT
    Metallic Star One Sneakers Converse Heavy tOw7xR Sk8 Vans High Sneakers hi Reissue zn67n4