Jost Change Bag 3in1 X Silver Rygsække w6qrwR
Shorts Jeans Blau Carver Indicode Jeans Indicode qO4wnTE1

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Brown Træningsbukser Era New Originators Light q4CgPw

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsOlive Jack Jack Jones amp; amp; Træningsbukser wCCrX5x har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Bag Rygsække X 3in1 Silver Jost Change
Sofie Axelsen
Selected Blue Slim Homme Navy Fit Chino vn6qvZpP sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Grant Combat lindeberg Jakkesæt J Navy Bukser v0TxwRfS
  • InstagramBag X 3in1 Change Jost Rygsække Silver    Loafers Gabriele nero Silvia Silvia Gabriele Gabriele Loafers Marine nero Marine zAxqq7dw0
    World Natural World Beige Loafers Loafers Natural Natural Beige Beige Loafers Natural World TqXqa Gigi Jo Loafers Liu Jeans Blue xYwz7qp7g