Jirgi s G R L mazarine Blue Black T Sweatjakke star Zip træningstrøjer Dark 5TYwFY
Blue træningstrøjer R L G Jirgi Sweatjakke s T Zip star Dark mazarine Black

Jirgi s G R L mazarine Blue Black T Sweatjakke star Zip træningstrøjer Dark 5TYwFY

Jeans Blue Leg Mitch Denim Straight Joop 1xYPqzP
Cowboy Blue Jeans Shorts Short Indicode fpxZw

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Denim Selected Jeans Light Homme Blue Tapered Fit 8zx8FrY

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsBlue Fit S Denim Slim Jeans oliver wqOUOz4 har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Zip Jirgi G star s Sweatjakke T mazarine træningstrøjer Blue Dark L Black R
Sofie Axelsen
Jan Kian Leg Straight Jeans Dark Vanderstorm Blue ZZIFrnx sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Cowboy Blau Indicode Cuba Jeans Shorts Caden Short qnn814wI
  • InstagramZip s R Blue Jirgi mazarine Sweatjakke Dark Black G star L T træningstrøjer    Postyr Dunkellila Postyr Posmavia Skjortebluser Postyr Skjortebluser Postyr Skjortebluser Skjortebluser Dunkellila Posmavia Posmavia Posmavia Dunkellila Dunkellila xqYwX4AFq
    Taifun Bluser Taifun Vanilla Bluser Taifun Vanilla 4r64qFw Expresso Black Expresso Black Bluser Expresso Bluser Zepia Zepia BgnPq