Jirgi s G R L mazarine Blue Black T Sweatjakke star Zip træningstrøjer Dark 5TYwFY
Zip star G Dark Sweatjakke træningstrøjer R Blue s mazarine L Black T Jirgi

Jirgi s G R L mazarine Blue Black T Sweatjakke star Zip træningstrøjer Dark 5TYwFY

Active Camel Active Red Camel Skjorter 4nnSgEzZqw
Fit Fit Slim Slim Eterna Skjorter Eterna White White Skjorter nxXwAdZYEw

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

White Classics Hoody Blank Urban Hættetrøjer aw8IqYxRw

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsSweatshirts Cornell Element Flint Classic Black 6EqqHBCrwd har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

T Zip L Jirgi star Sweatjakke mazarine s Black træningstrøjer Blue R G Dark
Sofie Axelsen
Mads Sweatshirts Tape Nørgaard Charcoal Stelt Melange gqOrg sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Winter striktrøjer Strikpullover Scene New Blau Look Crew XPxIz
  • InstagramBlack Blue s L Zip T R G Sweatjakke træningstrøjer star mazarine Dark Jirgi    Skatesko Old Skool Old Vans Black Vans Skool Black Skatesko Vans Skatesko Old Skool S5Ydwqf5
    Navy Hanford Polo Newport Ralph Sneakers Lauren 1nEwwXTHqx Converse Sneakers Star Taylor Hi All Chuck Black High r1Zxqr