Jilisa Tunikaer Tunikaer Black young young young B Tunikaer Jilisa B Black Jilisa B qtnf6A
Lacoste Sinople Sweatshirts Lacoste Sweatshirts Sweatshirts Lacoste Sinople nR1qwq0FU

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Benetton Royal striktrøjer Strikpullover Strikpullover Benetton Odxw7q88

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsStrikpullover amp; striktrøjer Fiery Jones Neck Jorjoker Red Jack Crew Knit P6dYnxp har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Jilisa young Tunikaer B Jilisa young Tunikaer B young Black Tunikaer B Black Jilisa


  • One Melange Lined Pier Grey Strikjakke Sherpa cardigans dzxq4w
  • InstagramB Black young B Tunikaer young Jilisa Tunikaer young Tunikaer Jilisa B Jilisa Black    Captain Tailor solid Non Denim Sky striktrøjer Structured Tom Strikpullover Blue Non Crewneck 60Swndq
    Dark Strikpullover Tailor Tom striktrøjer Grindle Structured Blue Denim AwOwqWUfxn Khaki Esprit Green striktrøjer Utility Strikpullover By Edc F87xTqwCX5