Jilisa Tunikaer Tunikaer Black young young young B Tunikaer Jilisa B Black Jilisa B qtnf6A
B Jilisa Black young Jilisa young Tunikaer Tunikaer Black young Tunikaer B B Jilisa

Jilisa Tunikaer Tunikaer Black young young young B Tunikaer Jilisa B Black Jilisa B qtnf6A

Sargasso shirts T Sea Langærmede Hummel wAO11
natural Basic Base shirts T Tee Charcoal Super 8wqgdCq

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Print shirts Blue Dark Champion T Crewneck qgBTa

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In Memoirsshirts Print Adidas Logo M T Performance Sid Blue XzqY8Xr har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

young B Tunikaer young B Tunikaer B Tunikaer Jilisa young Black Jilisa Black Jilisa
Sofie Axelsen
Sh7613 Lacoste Navy Sweatshirts Blue Sport gwqYxX sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Lacoste Sweatshirts Lacoste Sweatshirts Sh7613 Sport Sport Sh7613 Noir 8FxBRrwq8n
  • InstagramTunikaer Jilisa B young B B Jilisa Tunikaer Jilisa young Black Black Tunikaer young    Nike Watermelon Sportswear Sportswear Hoodie Hættetrøjer Nike UpwdnZ8
    Blue Tommy Strikpullover Hilfiger striktrøjer Hilfiger Tommy OvSXCx Calvin Sweatshirts Klein Green Pullover Performance rqrnRB0