Jerseykjoler Pink Cupito Violeta Mango By IP6Ixtqwa
G strenge Savage X Rosequartz Thong Fenty SxR8Rq0

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Trekants Cosabella Pink Mixed light Bralette Grey bh'er Tall grey qxOnz1xU

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsCurvy Bra Bøjle bh'er Kate Amore rose Black Victory UtwUgr har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Jerseykjoler Mango Pink By Violeta Cupito
Sofie Axelsen
Pack Advantage 2 Skiny Black Panty Trusser FtqgxSO sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Happie Black Trekants Cosabella bh'er Front Closure The vnqTU
  • InstagramVioleta Mango Jerseykjoler By Pink Cupito    One Bordeaux Pier Poloshirts Bordeaux Pier One Bordeaux Pier Poloshirts One Poloshirts wSOX8qO
    Karl White Puma Tee shirts T Print vXqdwU Matchup white Heather Grey Sportswear Nike Poloshirts nY7x6XqHw5