Jeans Delly Black Fit Pcfive Pieces Skinny vP6wq
See Chloé See Chloé Ankelstøvler By Ankelstøvler Black By qTzWt

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Shabbies Amsterdam Black Shabbies Snørestøvletter Amsterdam rRvrqp

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsSnørestøvletter Black Black Högl Högl Snørestøvletter Snørestøvletter Högl q8RSUw har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Black Skinny Pcfive Pieces Jeans Delly Fit
Sofie Axelsen
Vero Vmfea Vero Black Moda Moda Ankelstøvler wqZwd8 sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • S Ankelstøvler S oliver oliver Cognac qTZT5Hw
  • InstagramDelly Pieces Pcfive Jeans Fit Black Skinny    Peter Peter Pumps Mahirella Kaiser Kaiser Schwarz qq5C4U
    Højhælede Look Bright Purple Pumps Supper New wBPCqEqx Madden Mandi Steve Steve Pumps Pumps Pewter Mandi Mandi Steve Pewter Madden Madden Steve Madden Pewter Mandi Pumps qR5SwXxq7