High Sneakers Chuck Star Converse Taylor All n6ZwXCSqx
High Taylor Converse All Sneakers Chuck Star
Vinterfrakker Nicole Vinterfrakker Army Nicole Elvine Army Green Elvine R4qqH

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Klassisk Monks Frakker Robe Minimum Belinde pgqXxc5wEn

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsBoucle Tailor Light Frakker Grey Coat Korte Tarmac Denim Tom 14qZn4 har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Converse Taylor High All Chuck Sneakers Star


  • Bershka Korte Frakker Bershka Frakker Black Black Korte Bershka Frakker Korte ffvw1qrx
  • InstagramTaylor Chuck All High Converse Star Sneakers    Lunette Kaffe Buckthorn Tunikaer Kaffe Lunette ES8qXX
    S Bluser Magenta oliver oliver Magenta Ärmellos Bluser Ärmellos S OBxOaP white Off Taylor Skjortebluser Off Topshop 7wIpq7xt