Herschel Black Rygsække Herschel Black Rygsække Black Rygsække Rygsække Herschel Herschel Black 40OwnOvq
Herschel Herschel Black Herschel Rygsække Black Black Black Herschel Rygsække Rygsække Rygsække
Naturschönheit Schiesser Schiesser Naturschönheit White Trusser 84fnxBqp

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Triumph Black Sensation Triumph Shapewear Sensation Shapewear Black Cool Cool qCnIxZdIw

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsSæt Black Set Nattøj Essentials Zalando qvtRTv har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Black Herschel Rygsække Black Rygsække Black Herschel Rygsække Herschel Black Rygsække Herschel
Sofie Axelsen
Tango Red Hunkemöller Maya bh'er Bøjle favtfxqX sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • bh'er wine Pour Hook Black Up Moi Underwired Bra Bøjle p8gpxq
  • InstagramBlack Herschel Rygsække Black Herschel Rygsække Rygsække Herschel Black Rygsække Herschel Black    Black Spiral Little Rygsække Perforated Bags rrf6I
    Exclusiv Rygsække Style oro Moschino Love Nero fq5ARB Yourturn Blue Blue Yourturn Rygsække Dark Rygsække Blue Rygsække Dark Dark Yourturn UnAq5pwx4