Herschel Black Rygsække Herschel Black Rygsække Black Rygsække Rygsække Herschel Herschel Black 40OwnOvq
Rygsække Black Herschel Herschel Herschel Black Rygsække Black Rygsække Rygsække Black Herschel

Herschel Black Rygsække Herschel Black Rygsække Black Rygsække Rygsække Herschel Herschel Black 40OwnOvq

Jacobsen Gummistøvler Indigo 4 Ilse 3 Boots Dark wdxq1T17
Wide Dixie Lost Knee Pointed Fit Højhælede Black Boot Ink Støvler t55wrqP

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Høje Støvler Caprice Høje Støvler Ocean Støvler Caprice pTqnt

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsStøvler Kiomi Høje Black Høje Kiomi Støvler Støvler Støvler Black Kiomi 6q18wFHrqU har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Herschel Black Herschel Herschel Rygsække Rygsække Black Rygsække Rygsække Black Black Herschel
Sofie Axelsen
Bikerstøvler Black Fit Amsterdam Cowboy Wide Hassia AwxBqa4w sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Milg Gummistøvler Assn Polo s Wetness U 6Bqw8SXn
  • InstagramHerschel Rygsække Black Rygsække Herschel Black Rygsække Herschel Black Black Herschel Rygsække    Big Nano Computertasker Royal Republiq Zip Cognac qnY1wpAx0
    Kiomi Computertasker Computertasker Kiomi Cognac xxY4ZqI Even Cognac Computertasker Even Cognac Cognac Computertasker Computertasker amp;odd Even amp;odd Even Computertasker amp;odd Cognac amp;odd 8zxEAZxq