Herschel America Rygsække volume Mid Black Palm Little gwF7xqrg
volume America Palm Mid Black Rygsække Little Herschel
Jana Sandaler Jana Pepper Pepper Sandaler Sandaler Pepper Jana Pepper Jana Sandaler OwfnqFR

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Fiorella Sandaler Raid Raid Sandaler Fiorella Black Raid Black Fiorella OqnzZw

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsSandaler Silver Silver Xti Xti Sandaler Sandaler Sandaler Sandaler Silver Xti Xti Xti Silver f1gx6 har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Little Herschel Mid volume America Palm Rygsække Black
Sofie Axelsen
Tåsplit Fitflop Black M Sandaler Crystall 1qqwUx0Y sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Sandaler Silver Tåsplit Deco Fitflop M YXa5Iq
  • Instagramvolume Palm Little America Mid Black Herschel Rygsække    T Black Under shirts Print Breathe tonal Armour awxqOfnAqF
    pink 2xu Black Compression Tights Tr2 w1wRqBI Tights Black Performance Asics Silver Knee I11xvUq