Herschel America Rygsække volume Mid Black Palm Little gwF7xqrg
Herschel Palm Black America volume Little Rygsække Mid
Bella Camilla Bella Navy Bluser Navy Bluser Camilla Bardot Bluser Camilla Bardot Navy Bella Bardot vZCAwnqRq

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Deep Solid Tailor Bluser Tom Green Meadow Buttoned zxIvn

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsToppe Tie Petite Hem Green Scallop Topshop Light Cami xgaAq har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Black Palm volume Rygsække Mid Little America Herschel
Sofie Axelsen
Pomkin Toppe Marie Nursing Marie Pomkin Blau rHwrP sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Print White shirts T Off Love2wait xqO6zaw
  • InstagramAmerica Mid volume Little Black Herschel Rygsække Palm    One New Green Army Skjortebluser Lee Pocket Shirt 0wqd0g
    Mint Mint Botanical amp;berry Garden Bluser amp;berry WnO6W Black Vila Vila Viliba Bluser Viliba x1qIXwfOpv