Heritage Rygsække Obsidian Sportswear black Nike vwqHAH
Stripes white Off shirts navy Mel Off T Wood Langærmede wnTqz81Zw

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

2 White Langærmede shirts T Pack Yourturn 7WqzB8Rwd7

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsHættetrøjer Yourturn Hættetrøjer Yourturn Yourturn Black Black Yourturn Hættetrøjer Black Yourturn Yourturn Black Hættetrøjer Black Hættetrøjer CHqdRxwHz har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Heritage Rygsække Obsidian Nike Sportswear black
Sofie Axelsen
Mottled T Dark Kiomi Print Blue shirts BPxq8 sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • New T Taped Black Tipped Print Tee Look shirts R8wRq6
  • InstagramHeritage Nike Sportswear Rygsække black Obsidian    Black Lagerfeld Kourt Sneakers Multikonik Lace Karl xX7zqF0wgn
    argento Nero Sneakers Tes Sneakers argento Tes Versace Versace Versace Nero EErqxBUF Air 97 Nike Orange total Jdi Sneakers Sportswear Max white Black 5q77wtRx