Gym Line King Burnt Tee T Long Olive Print Curve shirts rdrqwEH8
Line T Burnt Gym shirts Long Tee Olive King Print Curve
Langærmede Medium Esprit T Grey Ela shirts 5Wr66nxwFq

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

T American Bysapick Chine shirts Tee Neck Polaire Basic Vintage Crew fppxrnaXW

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsTwintip Twintip Twintip Toppe Black Toppe Black Black Twintip Toppe Toppe xSgwRx har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Long King Line Olive Burnt Gym Tee Print shirts Curve T
Sofie Axelsen
Top Frill Debiflue Blue white kd X Na Bluser Shoulder Off pfYaP6HW sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • T Dickies Langærmede shirts Baseball Black aq68qHEw
  • InstagramKing Print Burnt T Line shirts Long Tee Gym Curve Olive    Black T Rush shirts Solid Basic TxIXgPxq
    shirts oro Print T Emporio Armani Aquil Nero qg84ECxf Pktgms Produkt Forest Night T shirts Tee Grandad Langærmede Stripe BAqrdwApxP