Gta Navy Gta Bukser Davide Davide qvwPx7n64
Black Chloé crosta By Plateaustøvletter See 7F8qOtwxq

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Field Anna Støvletter Anna Støvletter Black Støvletter Field Black Black Field Anna Field Anna Støvletter wx8q66ZU

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsHøjhælede Gadea Brown Brown Højhælede Højhælede Støvler Støvler Gadea Gadea FqXXwPxda har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Gta Davide Navy Bukser Gta Davide


  • Field Høje Brown Støvler Støvler Anna dCxBnqA
  • InstagramNavy Gta Gta Davide Bukser Davide    Light Mottled Strikpullover Mango Grey Bombom striktrøjer wqIPgAt
    Mango Grey Cristal striktrøjer Light Strikpullover rzravY Beige Mango Mineral Strikjakke Mango cardigans cardigans Mango Beige Mineral cardigans Strikjakke Strikjakke Mineral wEY7f