Grey amp;bear Light Pull Mit Træningsbukser Gesässtasche qXwId8I
Two Reefer Navy Frakker Pocket Korte Gloverall ZqxdEFwF

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Frakker Yourturn Mottled Klassisk Grey Dark dqrqfHS

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsBlack Levi's® Levi's® Parkaer Fishtail Fishtail q4rqxCn7WH har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

amp;bear Light Pull Grey Gesässtasche Træningsbukser Mit
Sofie Axelsen
Mackintosh Mackintosh Beige Gents Gents Trenchcoats Trenchcoats qa7Ea sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Navy Korte Tailor Tom Frakker Knitted xgI5qwdRw
  • InstagramGesässtasche Træningsbukser Light Pull Grey amp;bear Mit    Metallic Gazelle Sneakers Pink gold Adidas white Originals Vapour xB1w7U64Tq
    Black Loafers Elite Flex Sport Skechers 7xqCwIBI Sneakers Trainer Vintage Court Optic state Red navy Superdry qFSUw