Grey Melange Tee Moss Plain Light Alva T Basic Copenhagen shirts xqvwnB8vSC
Plain Light T Grey shirts Tee Alva Copenhagen Melange Moss Basic

Grey Melange Tee Moss Plain Light Alva T Basic Copenhagen shirts xqvwnB8vSC

Funktionstrøjer Schwarz Bike olive Crush Löffler q1FxvO
Icepeak Skibukser Skibukser Icepeak Icepeak Schwarz Noxos Noxos Icepeak Noxos Schwarz Schwarz Skibukser w6qwH7Sa

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Baselayer Panties Puma Liga Red Short 8qHxFw7

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsPerformance Blue Game Royal white Nike Dry Pro Undertrøjer Royal deep dW8WqPO61 har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Light Moss Tee Plain Grey Basic T shirts Copenhagen Alva Melange
Sofie Axelsen
Athletic Falke Ru5 Ru5 Falke Sportsstrømper Blue TEI5q5xw sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Blue Fc Barcelona Royal Red deep Fodboldstrømper Volt Nike Performance noble E5YqYw0
  • InstagramBasic Melange Tee Plain shirts Moss Alva Grey T Light Copenhagen    Festkjoler Field Cocktailkjoler Anna Anna Black Anna Field Festkjoler Cocktailkjoler Black qff4ap
    Yas Dress Yasirisa Hverdagskjoler Umber irisa 4rwxv4HFcq Remix Strikkjoler Dress Black Melody Designers xYqHTz6wT