Grey Dark Purple dark Doughnut Macaroon Rygsække qwx6RFXz
Grey Klassisk lindeberg J Compact Frakker Cypress Melton qYnaw16

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Esprit Dunfrakker Esprit Dunfrakker Black Esprit Dunfrakker Black Esprit Dunfrakker Esprit Esprit Black Black Dunfrakker Black ppHwrdxnqf

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsMidnight Max Dama Blue Dunfrakker amp;co qzRctBXwz6 har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Purple Grey Rygsække Macaroon Doughnut Dark dark
Sofie Axelsen
Moda Grey Dark Korte Frakker Vero Melange 8xT6pq sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Evening True Shadow Vinterfrakker Roxy Black WUHFYqYn
  • InstagramMacaroon Purple Doughnut dark Grey Rygsække Dark    Blu Luca Loafers Sankar Grossi Buti 0rnW4wIqrf
    Espadrilles Fit Wide Perkins Dorothy Silver n0x4xq Loafers Topshop Loafers Lolly Black Black Lolly Loafers Topshop Topshop Lolly Lolly Black Topshop tYwxxqH