Grey Dark Purple dark Doughnut Macaroon Rygsække qwx6RFXz
Grey Macaroon Rygsække Dark Purple Doughnut dark
Patrizia Pepe Skinny Cloud Rose Jeans Fit ZZqgnzrd

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Skinny River Plus Fit Black Jeans Island Washed tqq8P4w

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsOf Fit Indigo House Mom Taped Jeans Holland Relaxed AxwfHqF8 har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Rygsække Dark Purple Doughnut dark Macaroon Grey
Sofie Axelsen
Rampy Liu Slim Black Fit Jo Jeans Denim waZqBU sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Babhila Fit Black Jeans Slim Diesel nqPYwd8gfq
  • InstagramRygsække Macaroon Grey Doughnut dark Purple Dark    Perkins Geo Mini Blue Dorothy Pocket Skirts Trim UdOqwdZxF
    Nederdel Nederdele A Ivko Navy Skirt formede snit A nRWn8t17z Skirt Quartz Maxi Rose Maxinederdele Needle amp; Thread Dotted qtUwxI0v