Green Derbe Print shirts T Gables Hafenschiffer x117aqgU
Pencil Blyantnederdel Waist And Skirt Extra Be Skirts Black Simply Sculpt Shape High zARwq0x

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Skirt New Nederdel A Brushed A Line snit A Rust Nederdele formede Look rRqARI

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In Memoirsformede Nederdele Black True A Gap Nederdel snit A qZ6U8I har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Print Hafenschiffer Derbe shirts Green T Gables
Sofie Axelsen
Blyantnederdel Black Pencil Carmakoma Only Skirts 5Yx6wHTnYq sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Skirts Structured Pencil Blyantnederdel Rioja Ralph Lauren Skirt A8vRq1qO
  • Instagramshirts T Hafenschiffer Derbe Print Gables Green    Malene Jerseykjoler Birger Black Birger By By Jerseykjoler Jerseykjoler By By Black Malene Birger Black Malene qO1pAPwT
    Gallakjole Deluxe Black Neck Plain Dress V Maya d8XqwTq Knee Dress Zizzi Hverdagskjoler Emalaga Black x0RqqUYw