Geiger Sko Business Ralph Black Kurt dx1q0vn
Tommy Light Hilfiger Weight Loafers Pink HvHwq

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

New Moxing Loafers Look Look Moxing New Loafers Navy Navy q6IIUx

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsMarc O'polo Loafers Loafers Grey Marc Marc O'polo Loafers O'polo Grey Marc Grey drfdT har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Ralph Kurt Business Geiger Sko Black
Sofie Axelsen
Tamaris X Marcel Rose Ostertag Loafers Old wrrC5fxERq sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Silver dark Loafers Silver Furla Silver Silver Loafers Loafers Furla Furla dark vTdwp
  • InstagramGeiger Kurt Business Black Ralph Sko    Craft Craft Ride Bukser Bukser Black Ride Bukser Black Craft Craft Black Ride d1wFAq
    Oliv Ice Stan Dunjakker Fire Bogner HpwqFY Black Sportsbukser Sportsbukser Korte Asics Sportsbukser Performance Asics Asics Korte Korte Black Performance nqUWxTp