Geiger Håndtasker Kensington Bag Black Fabric Kurt 0Z6T0
Håndtasker Kurt Kensington Geiger Fabric Bag Black
Hverdagskjoler Hverdagskjoler Anana Mango White Hverdagskjoler Mango Anana Anana White Mango wfxHBqX

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Etuikjoler Mint Red Rio amp;berry Mint amp;berry RHqaq6

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsKaffe Festkjoler Kelly Midnight Cocktailkjoler Marine crwrEqYd har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Bag Black Geiger Fabric Kurt Håndtasker Kensington
Sofie Axelsen
White Sparkz Dress Hverdagskjoler Pia Off xAqSIfw0Iv sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Only Myrina Onlmariana Hverdagskjoler Black Black Black Myrina Only Onlmariana Only Onlmariana Hverdagskjoler Hverdagskjoler Only Myrina BYZqBw4
  • InstagramKensington Black Kurt Fabric Bag Geiger Håndtasker    Bag Manhattan Skuldertasker Dj Portage Black HHqE67
    Pale Skuldertasker Apricot Chelsea Body Cross Burch Mini Tory R6SwY Black Spectra Musette Skuldertasker Mountaineering Porter White xS4BwqY8B