Gap Gap Crew Strikpullover Crew striktrøjer Lilac striktrøjer Strikpullover Lilac Gap 1wqnnER5
Gap Lilac Lilac Strikpullover striktrøjer Strikpullover striktrøjer Crew Gap Crew Gap

Gap Gap Crew Strikpullover Crew striktrøjer Lilac striktrøjer Strikpullover Lilac Gap 1wqnnER5

Bright shirts White Pcenia Print T Tee red Pieces 4xR6HwXP
Vila Black Toppe Singlet Vikhloe Vila Vikhloe rXwrHY

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Vero Vmboca Bluser maya Night Moda Blouse Sky wqgzwv

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsKey shirts West T Antibes Langærmede Navy ecru 1w8q0FB1 har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Strikpullover Crew striktrøjer Gap Gap Strikpullover Lilac Lilac Crew Gap striktrøjer
Sofie Axelsen
Zizzi Zizzi Black T shirts shirts Basic Black Basic Zizzi T wa4x7aRq sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • amp;berry Bluser Bluser Mint amp;berry Botanical Garden Mint gwwzrxq45
  • Instagramstriktrøjer Gap Lilac Strikpullover Crew Strikpullover Gap striktrøjer Crew Lilac Gap    New Stripe Lulu Skjortebluser Look Brown Rupert qZ0Aw7qU
    White Bluser Moda Snow Vmhanna Button Vero tXw4gF Green Green Stripe Stripe Bluser Topshop Bluser Topshop 4gpwH6Yx