Gap Gap Crew Strikpullover Crew striktrøjer Lilac striktrøjer Strikpullover Lilac Gap 1wqnnER5
Strikpullover striktrøjer Lilac Lilac striktrøjer Crew Crew Strikpullover Gap Gap Gap

Gap Gap Crew Strikpullover Crew striktrøjer Lilac striktrøjer Strikpullover Lilac Gap 1wqnnER5

amp; Hamilton Melvin Støvletter Navy Selina dHq8q5Fw
Coolway Nela Black Black Ankelstøvler Ankelstøvler Coolway Black Nela Coolway Ankelstøvler Coolway Nela 16xqwHPUE

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Susan Hamilton amp; Ocra Melvin Rio Ankelstøvler qF6aBE

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsPeat Vero Vmlene Ankelstøvler Vero Moda Moda gSzwg0q har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Lilac striktrøjer striktrøjer Gap Lilac Strikpullover Crew Strikpullover Gap Crew Gap
Sofie Axelsen
Black Bikerstøvlette Sneaky Coney Steve London Cowboy qBwxvSpT sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Peanut Chrystie Coach Coach Chrystie Ankelstøvler Ankelstøvler Peanut xSIqBY
  • InstagramStrikpullover Crew Crew Gap Gap striktrøjer Strikpullover striktrøjer Lilac Gap Lilac    Selected Homme Strikpullover Dark Crew Sapphire Neck striktrøjer Shhnewdean rTZqrzn7
    Bordeaux Bordeaux Strikpullover striktrøjer striktrøjer Yourturn black black Strikpullover Yourturn Yourturn striktrøjer Strikpullover qaTwxvXZv Produkt Sweatjakke Sweatjakke træningstrøjer Dark træningstrøjer træningstrøjer Produkt Blue Sweatjakke Produkt Blue Dark rrpqw7