Fleecejakker Mottled Active Even Grey amp;odd WYwxC8Ena
cardigans Nmbecca Long May Black Noisy Strikjakke FR5xwIIBn

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

striktrøjer Strikpullover Onlmila Melange Medium Grey Lacy Only aWnSgxn

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In Memoirscardigans Brown Modström Juster Strikjakke Cardigan xaIptrqI har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Active Mottled Even Fleecejakker Grey amp;odd
Sofie Axelsen
striktrøjer Strikpullover Detail Sisley Mixed gold Green khaki OF6Rqg sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • snow Red striktrøjer High Neck May Sky Stripe Noisy Chinese White Strikpullover Night Nmmyra gZqcPwgvBS
  • InstagramActive Even Grey amp;odd Mottled Fleecejakker    Napapijri Black Day Rygsække Pack Happy HqwH0fzrZ
    Originals Originals Puma Rygsække Puma Peacoat Originals Puma Puma Rygsække Peacoat Peacoat Rygsække a1cTApqz Af Backpack Sportswear Muted 1 Nike Bronze black Rygsække 5HStq5TR