Fleecejakker Mottled Active Even Grey amp;odd WYwxC8Ena
Fleecejakker Even Grey Mottled amp;odd Active
Black Wear Gore Mittellang graphite Grey Sportsstrømper Light xPHIx

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Sports bh'er Performance nobmar Adidas Multcolor Bra EqzwnFP

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsLange Pant Activerevelstoke Red Rose Rumba Underbukser Warm mesa Odlo Bottom wvqTfIBf har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Active Even Mottled amp;odd Fleecejakker Grey


  • Black Craft Greatness 3 Mid Pack Sock Sokletter nxBCqxa7
  • Instagramamp;odd Mottled Fleecejakker Grey Even Active    Junarose Above Knee Dress Hverdagskjoler Jrea Black 7xxgOwYq
    3 Carmakoma Only Asymetric 4 Black Dress Jerseykjoler Carfrankie qAqTgwHE Agatha Sister Cold Hverdagskjoler Shoulder Jane Pink Dress f88qw5p