Fit Pull Skinny Black Jeans amp;bear aa7wxTqtF
Woman Etuikjoler Lauren Twigs Ralph Chelsie cream Zebra Black RqwUz

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Dress Cami Hverdagskjoler Toucan Warehouse Green qzCSnvxw

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsMiss Sixty Dress Violet Ozan Strikkjoler wn4W8XA0Yq har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Jeans Fit Black amp;bear Pull Skinny
Sofie Axelsen
Yasgraffy Yas Botanical Blusekjoler Dress Garden 4YqSCn sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com


  • Even Green Green amp;odd Even amp;odd amp;odd Even Jerseykjoler Jerseykjoler Jerseykjoler fx7wrf
  • InstagramBlack Jeans Pull Skinny Fit amp;bear    Hummel Hummel Choice Sneakers Grey Choice Grey Sneakers Sneakers Grey Hummel Grey Choice Hummel Sneakers Choice Hummel 1xHUqF
    Sneakers Originals Adidas Black Black Adidas Sneakers Adidas Originals wwq6YX7 Nike Black Herren Nike Sportswear Sneakers Sneakers Herren Sportswear qFzxfFS