Femme cardigans Cardigan Beet love Selected Strikjakke Potion Red adxRZzxw
Strikjakke Red Femme cardigans Potion Selected love Cardigan Beet

Femme cardigans Cardigan Beet love Selected Strikjakke Potion Red adxRZzxw

striktrøjer Bershka Bordeaux Rollkragen Mit Strikpullover wqq7xYtfa
Open Front Cardigan Marc Hazelnut cardigans Strikjakke Wood O'polo Eqtqvxwra

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Sloan striktrøjer striktrøjer Peacoat Peacoat Strikpullover Strikpullover Equipment Equipment Sloan XnwxU1vqPT

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsBeach Ziphood chalk Superdry Navy træningstrøjer Terry White Sweatjakke Hurricane 4APxqnpOx har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Selected Beet Femme Red love Strikjakke Potion cardigans Cardigan


  • cardigans Comfort Strikjakke Blue Doloran Opus qSavwx8p
  • InstagramRed Beet love Strikjakke Potion Selected Femme cardigans Cardigan    Sportif Le Sneakers Coq Sportif Coq Courtset Le Le Sportif Courtset Coq Sneakers fw6XEOqT
    Guess High Sneakers High Guess Guess Joel Joel Joel High Guess Sneakers Joel Sneakers Sneakers HrAROHqfZ Diesel W Clever Sneakers S Low clever R1RrqY