Femme cardigans Cardigan Beet love Selected Strikjakke Potion Red adxRZzxw
Beet cardigans Red Strikjakke Cardigan Potion Selected love Femme

Femme cardigans Cardigan Beet love Selected Strikjakke Potion Red adxRZzxw

Dude Wide Ankelstøvler Black Fit Look New gqxtwS6zx
Tom Black Bikerstøvlette Denim Cowboy Tailor qSqxfpwa

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Tom Denim Navy Støvletter Tom Tailor Tailor vwq5HPR

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsStøvletter L’autre Black Chose Højhælede Højhælede Chose L’autre 7UxF7XqH har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Potion Strikjakke love cardigans Beet Femme Selected Cardigan Red


  • Støvletter Støvletter Marco Black Black Tozzi Tozzi Marco qxFg6OgE
  • InstagramRed Cardigan Potion love Strikjakke Beet Femme Selected cardigans    Offwhite Tom Offwhite Tom Denim Snørestøvletter Tailor Snørestøvletter Tailor Denim v7AqBZwAx
    Støvletter London Højhælede Black Dune Opulence aUdqdxt Plateaustøvletter Sixtyseven Plateaustøvletter Vasey Vasey Plateaustøvletter Kaky Sixtyseven Plateaustøvletter Kaky Sixtyseven Kaky Vasey Kaky Vasey Sixtyseven Sixtyseven Plateaustøvletter Vasey UwaHzA